MIFID 2 CRM

Az új  MiFID II szabályozás 2018. januártól lesz hatályos. Ön már megfelel?
Opteamus CRM rendszerünkkel könnyen tudunk segíteni az ügyféladatok kezelésében!

crm

MiFID 2 CRM

Mit tud segíteni egy CRM rendszer a MiFID 2 megfelésben? Elsősorban azt, hogy a tárgyalások leiratától kezdve a rögzített telefonbeszélgetéseken át a konkrét ügyfél-dokumentumokig, bármiféle anyagot tud tárolni. Biztosítja bármiféle anyag könnyű rögzíthetőségét, nagyon praktikus, automatikus elrendezését, teljes szöveges keresését, és mindezt konfigurálható nagyvállalati jogosultsági rendszerrel. Megoldásunk gyorsan és nagyon rugalmasan testreszabható: tetszőleges fajtájú adatot, anyagot, dokumentumot képes tárolni, az Önök igényei szerint.

Az Opteamus CRM sokkal egyszerűbb a klasszikus iktató és dokumentumkezelő rendszereknél, gyorsan bevezethető, és megfizethető megoldás.

MiFID 2 - Nyilvántartani mindent

Az Opteamus CRM jó választás, ha ügyfeleink fontosabbak és értékesebbek a webáruházakban pizzát vagy könyvet vásárlóknál. A banki és befektetési terület éppen ilyen: itt minden apró információ számít, amit bármiről megszereztünk. A jó CRM egyfajta értékesítési tudástár, ami nem csak rubikákat és statisztikákat ismer, de a Google és a Facebook mintájára bármilyen információt kényelmesen elénk tár. Minél bonyolultabb és minél több szereplős egy értékesítési folyamat, az Opteamus CRM rendszer annál többet tud segíteni a sikeres üzletkötésben és az ügyfél megtartásában. A jó CRM összegyűjti az ügyfélinformációkat, és kényelmesen készíti azt kollégák elé. Nem csupán emlékeztet, de új összefüggéseket is felárhat. A jó CRM pontos és érdekes adatokkal segíti a kereskedők operatív munkáját, nem meglepő, hogy a MiFID 2 is pontosan ilyen nyilvántartást ír elő. A MiFID 2 megfelelőség és a praktikum együtt jár, ha az Opteamus rendszert választja.

 

Tudástár építés

Az Opteamus automatikusan mindenről és mindenkiről jól kereshető tudásbázist épít.»

Kivételes funkcióink

Az Opteamus CRM rendszer képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Rugalmas CRM

Testreszabási lehetőségeink messze átlagon felüliek, az Opteamus nem csak dobozos szoftverként használható! »

Házon belül

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

Doransky

"Kismillió ilyen intranetes jellegű szoftvert láttam, de ez a legmarkánsabb közülük."

Boa László
HP Dokukezelési szakértő

Erdei

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
web guru

Korompay

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt
Microsoft Magyarország

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting