CRM SZOFTVER

Az Opteamus CRM szoftver rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen,
 több mint 15 éves múlttal, magyar szállítótól.

crm rendszer

CRM szoftver

Az Opteamus CRM szoftver rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 10 éves múlttal, magyar szállítótól.

Opteamus CRM szoftverünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával, egyszerűségével és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de azt nem presztizsberuházással, hanem valós áron akarják megvásárolni.

A CRM szoftver ugyan használható akár 1 felhasználóval is, de igazi ereje az 5-150 fős közösségekben mutatkozik meg. Erőssége, hogy nem csak a rubrikákkal és a számadatokkal, de a szöveges információkkal (üzenetekkel, jegyzetekkel, hírekkel, dokumentumokkal) is hatékonyan megbírkózik. Egyedülállóan kezeli az asszociációs kapcsolatokat és keres a magyar nyelvű szövegekben! Mindent eltárol, magától rendszerez, és meg is talál ha kell! Felhős szolgáltatásként, vagy telepített rendszerként - Ön választ.

CRM szoftver - mint egy privát Facebook és Google

Mintha lenne egy személyre szabott Facebook és Google rendszere, amiben csak a saját céges adatai vannak. Az Opteamus CRM szoftver automatikus és kényelmes tudásbázisa is az értékesítő munkatársak rendelkezésére áll, akik egy-két kattintással mindent megtudhatnak az éppen szóba kerülő dolgokról, témákról, konkurensekről, ügyfelekről, termékekről, bármiről. Az Opteamus CRM szoftver használata nem nyűg és küzdelem a számítógéppel, hanem könnyebbség. Az információ olyan kényelmesen érhető el, ami szokatlan a ma használatos CRM szoftvereknél. Böngészőből, mobil eszközökről is.

10 éves magyar fejlesztés, jó referenciákkal

Sok éve, 1996 óta foglalkoznunk professzionális nagyvállalati adatbázisokkal és szoftver rendszerekkel. Ez a szakmánk. Ottani tapasztalatainkat és saját kreativitásunkat ötvöztük Opteamus kódnevű, saját fejlesztésű magyar CRM szoftver rendszerünkben, ami így olyan képességekkel rendelkezik, amelyekkel más szoftverek nemigen. Egy gyors bemutatón szívesen megmutatjuk, hogy szerintünk mi is a crm jelentése, hogy egy korszerű CRM szoftver Önnek milyen előnyöket jelent a mindennapi munkában.

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új szoftver üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki»

Telepített CRM?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

CRM rendszer funkciók

Mit is tud konkrétan? Hogyan tud segíteni egy CRM szoftver az üzletkötésben? »

Extra funkciók

Az Opteamus CRM szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Magyar fejlesztés

Az Opteamus CRM szoftver magyar fejlesztés eredménye - ipari funkciókat kínál, de hazai viszonyokra tervezve »

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Molnár Balázs

"Olyat is megtudok belőle,
amire nem is számítottam...."

Molnár Balázs
Oracle Hungary

Korompay Gábor

"Annyira egyszerűnek tűnik, hogy az már hihetetlen...."

Korompay Gábor
CRM szakértő ex Synergon

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting