B2B CRM - Spedíció

Generált ajánlatokkal időt tudunk spórolni az irodában, de komplett helpdesk modulunkkal a terminál minden problémáját is segíthetünk megoldani.

crm rendszer

Ajánlat ajánlat hátán

A szállítmányozásban a régi és új ügyfelek folyamatos ajánlatkérésekkel bombázzák a speditőr cégeket. Opteamus CRM rendszerünk nem csak a kiadott ajánlatok nyilvántartásában és követésében, de akár az ajánlatok kigenerálásában is tud segíteni. A légi-, közúti-, vasúti-, tengeri fuvarok ajánlatai egységes megjelenéssel, de egyedi jellemzőket tartalmazva, sablonokkal készülnek el és emailben jutnak el az ügyfelekhez. Az ajánlatok nyelve automatikusan igazodik az ügyfél által preferált nemzeti nyelvhez.

Élet a terminálon

A klasszikus CRM rendszerek jellemzően csak az ajánlatok követésében segítenek, holott a munka sok helyen csak ez után kezdődik! A terminálokon számos műszaki berendezésnek kell precízen működnie, csakúgy kezelni kell a küldeményekkel kapcsolatos problémákat. Opteamus rendszerünk testreszabható HELPDESK modullal is rendelkezik, amely segít a felmerülő problémák nyilvántartásában és gyors elhárításában. A bejelentések azonnali email értesítéseket váltanak ki a megfelelő technikusoknál és adminisztrátoroknál. A hibák elhárítása nyomon követhető és dokumentálttá tehető.

Testreszabva

Az ajánlatok paraméterei, tartalma, kinézete mind-mind testreszabható, csakúgy a helpdesk modul működése. Az Opteamus CRM és HELPDESK rendszer legnagyobb előnye a rugalmassága. Mi igazodunk az ön munkarendjéhez és nem fordítva.

 

CRM rendszer funkciók

Mi is a CRM jelentése? Kinek és hogyan tud segíteni egy magyar CRM szoftver az üzletkötésben? »

EXTRA funkciók

A magyar Opteamus CRM képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének a terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített CRM?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

HELDESK integráció

Magyar CRM rendszerünk (többek között) beépített HELPDESK modullal is rendelkezik, nem is akármilyennel!»

 

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Novák Magdolna

"Megkönnyíti az életed!"

Novák Magdolna
Webmarketing szakértő

Molnár Balázs

"Olyat is megtudok belőle,
amire nem is számítottam...."

Molnár Balázs
Oracle Hungary

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 20 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting