B2B CRM - Média és hirdetések

Médiával, online vagy print hirdetésekkel foglalkozik? Kezelhetjük öszes ajánlatát, megjelenését, vagy építhetünk szerkesztőségi tudásbázist is!

crm rendszer

Kapcsolattartás a szereplőkkel

A magyar média és hirdetési piac jellemzően szűk. Minden résztvevő számon van tartva, minden kulcsember minden mondata számít. Opteamus CRM rendszerünk sokat segíthet a cégvezetésnek és a teljes sales csapatnak az általuk összegyűjtött információk rendszerezésében és megosztásában. Tudásbázisunk automatikusan megmutatja a piaci szereplőkkel, cégekkel és kulcsemberekkel kapcsolatos minden feljegyzést. Automatikusan felismerjük a kapott szövegekben szereplő neveket, és manuális tagelés nélül is a megfelelő cégekhez és személyekhez tudjuk kötni a feljegyzéseket. Sokat tudunk segíteni, hogy felkészültebb és tájékozottabb csapata legyen. Mintha saját Goggle és saját Wikipédia működne a cégénél, ráadásul olyan gyorskeresővel, amelyik a magyar ragozást és a szinonímákat is ismeri.

Ajánlatok és megjelenések

A kiadott ajánlatokat bármely klasszikus CRM rendszer képes kezelni. Opteamus CRM rendszerünk viszont ezen túl a konkrét megjelenések műszaki és pénzügyi adatait is tárolni tudja. Tetszőleges kiadvány, rovat, méret és ár szerepelhet a CRM rendszer adatbázisában, legyen az akár print, akár online. Testreszabottan tudjuk kezelni a kedvezmények bonyolult rendszerét, csakúgy az ügynökségek és hirdetők fogalmát. Mindez akár olyan pontossággal is megvalósítható, hogy azokból gombnyomásra számlázni is lehetséges.

Statisztikák

Ha minden megjelenés adatai pontosan szerepelnek a rendszerben, azokból napra kész inventory vagy statisztikák is gombnyomásra készíthetőek. Statisztikákat nem csak mi, de Ön is tud készíteni listavarázslónk segítségével.

Testreszabva

Jól tudjuk, nincs két cég, ami egyformán működne, ezért a fenti képességeket minden esetben testreszabjuk. Mindig az Opteamus CRM rendszer igazodik az ön munkarendjéhez, és nem fordítva. Minden űrlapot, minden képernyőt, minden elnevezést az Ön üzletmenetéhez igazítunk - ráadásul nagyon gyorsan.

 

CRM rendszer funkciók

Mi is a CRM jelentése? Kinek és hogyan tud segíteni egy magyar CRM szoftver az üzletkötésben? »

EXTRA funkciók

A magyar Opteamus CRM képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Tudástár építés

Az Opteamus több mint CRM rendszer, automatikusan mindenről és mindenkiről jól kereshető tudásbázist épít »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének a terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített CRM?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Novák Magdolna

"Megkönnyíti az életed!"

Novák Magdolna
Webmarketing szakértő

Molnár Balázs

"Olyat is megtudok belőle,
amire nem is számítottam...."

Molnár Balázs
Oracle Hungary

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 20 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting