B2B CRM - Termék disztribúció

Képviselői rendszeresen látogatják az ügyfeleket, egységeket? Jól jöhet a túraterv, polctükör, és online megrendelés!

crm rendszer

Látogatások

A klasszikus CRM rendszerek jellemzően új ügyfelek megszerzését, új ajánlatok követését támogatják. A B2B világban viszont gyakran ugyanolyan fontos a létező ügyfelek és egységek folyamatos látogatása. Opteamus CRM rendszerünk maximálisan fel van erre is készülve. Automatikusan nyilvántartjuk, melyik ügyfelet milyen gyakran kellene látogatni, és ehhez képest mi a valós helyzet. Azonnal látszódik, hol van elmaradás, sőt, proaktív módon azt is mutatjuk, kinek mi a feladata a közeljövőben, hogy ne is beszélhessünk elmaradásról.

Túratervek

Ha szükséges, tervezetté és láthatóvá tehetjük a képviselők munkáját a túratervek segítségével. A megtörtént látogatások mellett a tervezett látogatások is megjelenhetnek a CRM rendszer adatbázisában. A vezetők és az értékesítők a képernyőkön és a naptárukban is láthatják a közeljövő akcióit.

Polctükör, disztribúció

A látogatásról van ahol elgendő egy rövid szöveges feljegyzés, máshol konkrét polctükör is rögzíthető. Ha pontosan feljegyezzük, mikor, mely egységekben, milyen termékeink voltak a helyükön, Opteamus CRM rendszerünk gombnyomásra ki tudja mutatni a disztribúciós statisztikákat, akár saját magunknak, akár anyacégünknek.

Testreszabva

Jól tudjuk, nincs két cég, ami egyformán működne. A fenti képességeket minden esetben testreszabjuk. Legyen szó akár építőanyagokról, szeszes italokról. Az Opteamus CRM rendszer igazodik az ön munkarendjéhez, és nem fordítva. Ha kell, a látogatásoknak akár a GPS koordinátáit is feljegyezzük, ha nem kell, egyáltalán nem is kezelünk látogatásokat. Minden űrlapot, minden képernyőt, minden elnevezést az Ön üzletmenetéhez igazítunk - ráadásul nagyon gyorsan.

 

CRM rendszer funkciók

Mi is a CRM jelentése? Kinek és hogyan tud segíteni egy magyar CRM szoftver az üzletkötésben? »

EXTRA funkciók

A magyar Opteamus CRM képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének a terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített CRM?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

HELDESK integráció

Magyar CRM rendszerünk (többek között) beépített HELPDESK modullal is rendelkezik, nem is akármilyennel!»

 

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Novák Magdolna

"Megkönnyíti az életed!"

Novák Magdolna
Webmarketing szakértő

Molnár Balázs

"Olyat is megtudok belőle,
amire nem is számítottam...."

Molnár Balázs
Oracle Hungary

CRM

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus CRM rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 20 éve.

Opteamus CRM rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű CRM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

CRM blog Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter

Copyright © Alpha Consulting